Goed begin is het halve werk.
Door: Samantha en Robert
Blijf op de hoogte en volg Samantha
15 November 2020 | Canada, Vancouver
Het koude Klimaat verwisselen voor een tropisch klimaat. Klonk als een goed plan in maart 2020. Dat was uiteraard Pre-Covid, dus kwam niets van terecht. Maar ergens in November toch de stoute schoenen aan getrokken en een ticket naar Mexi mexiiiiiicoooooooo geboekt (van dat nummer dat dan in je hoofd blijft zitten. Heel vervelend). Dus 15 November, het moment is daar. Tickets geboekt. koffer gepakt. laatste controle.. hebben we alles? Paspoort? Check! Portemonee? Check! Telefoon? Check! mooi, dan hebben we het belangrijkste. Niets kan ons nu nog tegen houden. Op het eerst vliegveld inchecken. Check! Boarden. Check! Eerste vlucht is een feit. Nog 2 te gaan. Even wat tijd doden in Vancouver downtown. Stappen we de trein uit. Telefoon? Check! Portemonee? Check! Paspoort? ........ Paspoort? ...... Robert????? De rest kunnen jullie waarschijnlijk al raden. Alles eenmaal afgezegd, krijgen we 2 uur vantevoren bericht van iemand die het paspoort heeft gevonden en die deze wel naar ons wil brengen. Game on! Race tegen de klok. Kunnen we dit nog voor elkaar breien????