Week 3 - Reisverslag uit Freetown, Sierra Leone van Samantha Harms - WaarBenJij.nu Week 3 - Reisverslag uit Freetown, Sierra Leone van Samantha Harms - WaarBenJij.nu

Week 3

Door: Samantha

Blijf op de hoogte en volg Samantha

18 Juni 2018 | Sierra Leone, Freetown

Wat heb ik de afgelopen week allemaal gedaan... We hebben een paar leuke restaurantjes bezocht, zijn met een groepje naar een andere compount geweest voor een lekkere bbq, nog een avontje naar het strand. Beetje met de golven spelen.

Gewoon simpelweg lekker genieten dus! Vorige week weer een gesprek gehad over werk hier, wel weer een stap dichterbij gekomen. Dus nu maar weer even afwachten wat hier uit komt. Alle dingen die op een contract staan zijn we nu overeen gekomen. Alleen nog kijken hoe ik dan betaald ga worden. Niet geheel onbelangrijk, toch wel een leuke bijkomstigheid om beetje eigen geld te verdienen.
We zijn van plan om aankomend weekend een nachtje naar Banana Island te gaan, even afwachten hoe druk Robert het heeft qua werk. Maar dan zal ik daar zeker paar leuke foto's maken. Misschien gaan we daar wel snorkelen of duiken.. Eerst even checken op krokodillen.

Over Robert z'n werk gesproken, de link die hier zo onder komt te staan. Dat is een filmpje over wat de mannen hier eigelijk aan het doen zijn. https://youtu.be/GNLL44pCu64

• 27 Juni 2018 - 08:44

Marja :

Als ik het zo lees geniet je wel daar, ik hoop dat het werk door gaat voor je,
    Met mij gaat het steeds beter loop nu met een kruk ga 2 keer in de week naar fysio
    en thuis goed oefenen. Groeten uit schagen xxxx